Dažasvydis Kaune

+37066706666
+37066706666
info@dazasvydiskaune.lt
dazasvydiskaune.lt
Pabrėžos g. 1A, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Tik pas mus, Jūsų laukia didžiausias dažasvydžio aikštelių pasirinkimas visame Kaune !!! Tik mes, Jums galime pasiūlyti sportinies, taktines, ir pramogai skirtas dažasvydžio aikšteles.

Mūsų uždara aikštė, pastatyta pagal LDF standartus ir pritaikyta žaisti sportinį dažasvydį (bet tinkama ir pramogai), yra įsikūrusi Aleksote, tik 5 km nuo Kauno miesto centro. Čia žaisti galima, ne tik pliaupiant lietuj, bet net naktį, nes patalpose įrengtas dirbtinis apšvietimas, paklota dirbtinės žoles danga ( turff ).
Greta įrengėme ir lauko aikštę skirta pramogai. Barikados pagamintos iš šiaudų ritinių ant minkštos žolytės.

Tik 10 km už miesto, turime taktinio dažasvydžio aikštę. Įrengėme ją miške, kur Jūs galėsite išmėginti savo taktinius gebėjimus ir pasijusti lyg tikrame kare.
Dar, galime Jums pasiūlyti, aikštę pievoje, kur barikadas atstoja padangų bokštai.
Taip pat yra aikštė, kurią suformavo pati Motina Gamta, statūs šlaitai, sraunus upelis, vejo išversti medžiai, tikrai patikrins Jūsų ištvermę ir jėgas.
Šalia užmiesčio aikštyno, taip pat Jums galime pasiūlyti ir pirties teikiamus malonumus. Pirtį galima išsinuomoti, kelioms valandoms, arba visai parai kartu su nakvyne.

Prie visų aikščių turime, pukias vietas stebėti besikaunančius draugus, persirengimo zonas po stogu, (uždaroje aikštėje šaltuoju metų laiku, poilsio, persirengimo ir stebejimo zonos yra šildomos), yra poilsiavietės su suolais ir stalais, šašlykinėmis, kuriose galite ne tik atsipūsti po kovų, bet ir švesti savo šventes.

Žaidimus prižiūri, kvalifikuoti ir patyre instruktoriai.
Naudojame tik kokybišką įrangą !!!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!