Sodyba prie Vilhelmo kanalo - pirtis, kubilas, žvejyba, šventės

+37061637746
+37061637746
elvyvav@gmail.com
www.vasileviciusodyba.lt
Pjaulių g.52, Pjaulių k. Priekulės sen., 5, Klaipėdos aps. 28 km iki Klaipėdos

Apie mus

VILHELMO KANALO!!!

Vokiško stiliaus kaimo pirties sodyba.150kv2m Ruošiame banketus,furšetus (kaina sutariama atskirai) Sodybos kaina nuo 150-300eurų priklauso nuo žmonių skaičiaus. Apsilankyti ir gerai praleisti savo laisvalaiki, švęsti gimtadienius,vestuves, kolektyvinės šventes. Tiesiog atostogas praleisti su šeima,pravesti seminarus,jogos užsiėmimus.

Mes randamės 25km nuo Klaipėdos. Kryptimi Priekulė - Dreverna važiuoti 4km,sukti prieš "Vilhelmo" kanalą į kairę 350m.

Pirties sodyboje vienu metu gali pramogauti salėje iki 35-žmonių (ąžuoliniai baldai), muzika, šildomos grindys, pačioje pirtyje vienu metu telpa iki 12 žmonių, nemažas priepirtis su ąžuoliniais baldais yra šaldytuvas, du dušai, kubilas-užsiversti šalta vandeni išėjus iš pirties, du tvenkiniai paplaukioti ir atsigaivinti,du WC, išėjus į lauką po visa pirtimi pavėsinė, šašlykinė, vaikams supinės, tinklinis, krepšinio lankas.
Antrame aukšte trys miegamieji ir cholas su atsiveriančiu gražiu vaizdu į marias, apnakvintiname iki 26-žmonių (pataline,galima statyti palapines) Yra galimybė pažvejoti ir iš karto išsikepti šviežią žuvį (karpiai, linai). Plukdome nuo sodybos arba Drevernos uosto į marias ar po Vilhelmo kanalą (kaina sutartinė) Galima įsigyti šviežiai rūkytos žuvies.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Vietos vaikų šventėms
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!