"Inži" mados namai - vestuvinės, proginės suknelės

+37067778377
inzi@inzi.lt
www.inzi.lt
Kurpių gatvė 13, Kaunas,

Apie mus

"Inži" mados namus renkasi viliojanti ir nepaprastai moteriška moteris, žinanti, kaip suderinti stiprų charakterį ir rafinuotą eleganciją.

„Inži“ mados galerija siūlo išskirtinio dizaino, prancūziškais nėriniais apsiuvinėtus, elegantiškus, kokybiškus rūbus, skirtus subtiliai, grakščiai moteriai. Mados namų kolektyvas individualiai prisitaiko prie kiekvieno skonio, apžvelgia naujausias mados tendencijas, o klientas norintis išreikšti savo fantaziją yra visuomet išklausomas.
Pasiūla labai įvairi, galimybė užsisakyti drabužius nuo sezoninių suknelių, kostiumėlių, kelnių, palaidinių iki proginių - vestuvinių apdarų, kurie pabrėš jaunosios ir jos palydos grožį.
Kokybė vaidina pagrindinį vaidmenį, tik su kokybišku apdaru kiekviena gali jaustis pasitikinti savimi ir užtikrintai žengti bet kur, verslo susitikime ar vakarėlio siautulyje.
Naudojamos natūralaus pluošto medžiagos, krisdamos ant moters kūno išlinkių pabrėžia seksualiąją pusę, nesvarbu kokio kūno sudėjimo klientė būtų, dirbantys ekspertai pabrėš privalumus ir paslėps trūkumus.
„Inži“ mados galerija pasitiks kiekvieną jaukiai įrengtomis patalpomis, kur pirmas įspūdis mintis ir kūną trauks ateiti vėl ir vėl, o visuomet su šypsena sutinkanti galerijos įkūrėja Ingrida Žitkuvienė, su kava ar arbata, skatins stiprinti draugystę, pasitikėjimą galerijos darbu bei bendros idėjos suradimą.
Kiekvienas kūrinys čia yra išskirtinis ir vienetinis, nes pagamintas iš idėjos, meilės medžiagai ir klientui.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Proginės, vestuvinės suknelės

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Justi 2015 Saus. 3
Didziulis nusivylimas, nes profesionalumo neaptikau isvis - atvaziavus I suplanuota is anksto susitikima, salonas buvo uzdarytas. Keista, kad is paziuros populiarus salonas neturi daugiau darbuotoju nesant pagrindei dizainerei. Susisiekus telefonu buvo pasakyta,jog perskambins, bet to taip ir nesulaukiau. Niekad nerekuomendzuociau sio salono-atrodo, kad zymiajai dizainerei nebereikia klientu arba jog ji gali su jais elgtis taip kaip nori.