Trys karaliai - renginių organizavimas, renginių vedėjai

Naujojo Sodo g. 1-313, Klaipėda

Apie mus

Renginių ir pramogų organizavimo bendrovę 2006 metų kovą įkūrė trys jauni vyrai, savo sričių – vadybos, meno, kultūros, pramogų organizavimo – karaliai.
„Trijų karalių“ iniciatyva, veržlumas, novatoriškumas ir pagarba klientams lėmė, kad per daugiau nei dvejus gyvavimo metus bendrovė tapo ne tik patikimiausia, bet ir perspektyviausia savo srities įmone.
„Trijų karalių“ tikslas – organizuoti itin kokybiškus, veržliomis idėjomis paremtus renginius: dalykines, verslo, visuomenines, šeimos šventes. Padėsime ir norintiems kurti savo kompanijos įvaizdį, pristatyti rinkai naują prekę, surengti bendrovės ar jos filialo atidarymą. Ne žodžiais, o darbais įrodysime, kad mūsų Jums organizuotas renginys žavės originalumu, sklandžia organizacija, todėl taps įsimintinas ir skatins ne tik Jūsų darbuotojų motyvaciją, stiprins kolektyvą, bet ir padės išsiskirti iš kitų įmonių.

Renginių vedėjas - labai svarbus Jūsų šventės dalyvis. Tik profesionalas gali valdyti žmonių grupę, sukurti tinkamą nuotaiką, pralinksminti ir palikti nepamirštamą
įspūdį šventės dalyviams. Į šį darbą nuo pat pradžių buvo žiūrima labai atsakingai, todėl pamažu mūsų renginių vedejai tapo kompanijos vizitine kortele.
Į šį darbą nuo pat pradžių buvo žiurima labai atsakingai, todėl pamažu mūsų renginių vedejai tapo kompanijos vizitine kortele.
Šiandien jau niekam ne paslaptis, kad prie to labiausiai prisidejo direktorius R. Žiogas, nuolat stengdavosi neatsilikti ir plėtros vadovas D. Bajoras ir Mantautas sakalauskas. Jie sekmingai skynėsi kelią dėl to, kad mokejo pateikti savo originalias įdėjas, įkūnyti personažus ir sparčiai mokytis iš profesionalu. Vitalijaus Cololo, Raimundo Šilanko, Rolando Kazlo, Dainiaus Martinaitinaicio, su jais drauge dirbdavo renginiuose.
Šiuo metu patys auginame jaunąją renginių vedėjų kartą, toliau sekmingai bendradarbiaujame su dauguma „televizinių veidų“ ir teatro aktorių.

Jūsų šventės scenarijus, eiga, logistika
Šventės biudžeto paskaičiavimas
Programa: vedėjai, atlikėjai ir kitos programos dalys
Rūbai, dekoravimas ir kita atributika
Šventės vieta: civilinei santuokai, bažnytinei santuokai, fotosesijai ir vakarinei daliai
Darbai po šventinio šurmulio

Surengsime įspūdingą šventę pasirinkta tema.
Jei norite gauti renginio scenarijaus pasiūlymą, susisiekite

Klounai, piratai, karlsonai - 1 val. 30 min. programa, kurioje sportakiada, vaikų eurovizija, paslėpto lobio paieška, piešiniai ant veido ir kitos linksmos pramogos.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių vedėjai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Antoška 2015 Vas 9
Sudaryti vestuvių šventės scenarijų samdomą reik mokėti didelius
pinigėlius . Tai kam tada PIRŠLIAI kam tada MUZIKANTAI kuriems
pagal senoviniius papročius priklauso pravesti šventinį vakarą .
Juk visiems pasitarus ir atsižvelgus į Jaunūjų norus galima ko
puikiausiai atlikti samdomų vedančiųjų vaidmenį .
Raimis 2014 Vas 6
Tikrai patys geriausi renginių vedėjai ir ypatingai nerealus yra Žiogas! Labiausiai vertinu tai, jog vestuvių metu patiems nereikėjo rūpintis nieko, t.y. kas užims svečius, ką reiks veikti po vestuvių ceremonijos ir t.t. Žiogas viską sutvarkė nuo šventės pradžios iki pabaigos. Dėkui jam!