Grupė MALONIAI - vestuvių muzikantai

Vilnius, 02159, Vilnius

Apie mus

Ne tik vestuvių muzikantai - Grupė "Maloniai".

Profesionalus, šiuolaikiškas atlikimas nepaliks abejingų nei jaunų, nei vyresnių.
Atliekame lietuviškas, angliškas (keletą kitomis kalbomis) populiariausias dainas, nuo Šabaniausko iki rokenrolo, nuo dabartinių hitų iki senos, bet dar neužmirštos klasikos. Grojame ir roko kūrinius, kaip pvz. - Red Hot Chili Peppers, Rolling Stones, Deep Purple ir t.t. Lengvai orientuojamės į publikos norus, tačiau turime ir savo muzikos supratimą, stilių bei skonį. Jei pageidausite, dainas iš mūsų atliekamo repertuaro galėsite išsirinkti ir patys.
Pravedame arba padedame piršliams pravesti vakarą, su įvairiais žaidimais, konkursais, atrakcijomis. Suderinsime šventės scenarijų, atsižvelgdami į Jūsų norus.

APIE MUS

Grupė "Maloniai", arba Rasa ir Jovaras - esame profesionalūs muzikantai, kartu muzikuojantys nuo 2002 metų. Vestuvių muzikantų duonos patirtis - 7 metai. Abu esame baigę Lietuvos Muzikos Akademiją (LMA). Įsikūrę Vilniuje.

Jovaras tuoj po studijų dar spėjo pagroti tokiose legendinėse grupėse kaip "Rojaus Tūzai", "SBS", bei grupėje "Escape". Su "Rojaus Tūzais" ir "Escape" kurį laiką grojo Jungtiniuose Arabų Emyratuose.

Rasa - kamerinio choro "Brevis" narė. Su šiuo kolektyvu dalyvavo prestižiškiausiuose Europos chorų konkursuose, o 2003 metais Prancūzijoje laimėjo "Grand Prix Europeen". Taip pat dalyvavo ir dalyvauja įvairiuose muzikiniuose projektuose: "Expo 2005 aichi Japan" Japonijoje, miuzikluose: "Velnio nuotaka", "Meilė ir mirtis Veronoje", "Fantomas" ir kt.
Daugiau informacijos galite rasti mūsų svetainėje arba Facebooke: https://www.facebook.com/Grupe.Maloniai/

Iki susitikimo Jūsų šventėje.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vestuvių muzikantai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!