Pramoginis laivas "Venus" - pramogos, šventės, renginiai

8-644-11155
8-698-25145
info@laivasvenus.lt
www.laivasvenus.lt
Kruizinių laivų terminalas, Pilies g. 4, Klaipėda, Klaipėda

Apie mus

Toks vienintelis Lietuvoje - didelis ir įspūdingas trijų denių pramoginis laivas „Venus“ talpina iki 200 žmonių ir kursuoja iš Klaipėdos iki Jūros vartų, Smiltynės, Juodkrantės, Nidos ir net Mingės. Laive organizuojamos įvairios šventės - vestuvės, gimtadieniai, įmonių šventės, apžvalginiai kruizai po marias, įvairūs vakarėliai bei žvejyba. Laivas “Venus” – tai originalus ir nestandartinis sprendimas Jūsų šventei!
Primajame denyje yra pagrindinė Jūsų šventės vieta, kurioje paprastai vyksta visa programa. Pirmasis denis yra apie 100 kv. m. ploto su dideliais langais. Vėsiu oru ši erdvė yra šildoma, o esant tvankiam orui čia veikia kondicionierius. Dėl to ši patalpa yra pati tinkamiausia bet kokiai šventei bet kokiu oru. Šioje salėje telpa iki 100 žmonių, sėdimų vietų - 70-80. Yra baras, garso aparatūra, todėl galima organizuoti šventes ir su gyva muzika!
Antrasis denis yra su stogu ir atvirais šonais. Ilgi mediniai suolai stacionariai įtaisyti salės pakraščiuose, yra galimybė išnešti visus nereikalingus stalus ir padaryti puikią stovimą erdvę. Gryname ore tinka organizuoti kokteilių barą, pikniko ir alaus stalą, be to antrasis denis yra ideali vieta šokių aikštelei ar net vestuvių ceremonijai!
Trečiasis denis – tai apžvalgos aikštelė, iš kurios atsiveria įspūdingiausi vaizdai plaukiant Klaipėdos mariomis. Čia vienu metu gali būti apie 20-30 žmonių.
Pagrindinė laivo švartavimosi vieta - Kruizinių laivų terminalas, Pilies g. 4, Klaipėda

Maksimalus keleivių skaičius: 200
Laivo pastatymo metai: 2004 m.
Šalis: Turkija
Laivas Klaipėdoje: nuo 2007 m.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai; Jachtos; Buriavimas
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Laivai, Jachtos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Evaldas 2015 Saus. 15
Nuostabus laivas.