Indai, taurės, stalo įrankiai (nuoma)

8-616 55098
8-686-54373
indunuoma24@gmail.com
www.indunuoma.com
Švitrigailos g. 8/14, Vilnius

Apie mus

Įvairioms progoms įvairiais kiekiais nuomojame stalo indus (lėkštes, padėklus, ąsočius, įv. dubenėlius), įrankius, taures (šampano, vyno, viskio, konjako, gaiviųjų gėrimų), įvairius serviravimo indus, baltas staltieses, kavos ir arbatos puodelius, termosus, virdulius.
Taip pat siūlome išsinuomoti puošybos elementų (žvakides, vazas, įv.dėžutes, namų apyvokos daiktų).
Gaminame Kalėdinius papuošimus iš popieriaus, siūlų, vaisių. Gaminame nedidelius puošnius dovanų maišelius, į kuriuos galima sudėti nedidelę staigmeną, siurprizą ar truputį skanėstų...
Plačiau: www.indunuoma.com
- trumpalaikė taurių, staltiesių nuoma - pigiau, gražiau, solidžiau bus šampano taurę su draugais, partneriais (po tuoktuvių ceremonijos, renginio atidarymo) išgerti iš stiklinių taurių nei iš vienkartinių indų. Galime atvažiuoti su savo savo stalu, staltiese, taurėmis ir indais desertui bei padavėja prie bažnyčios ar santuokos rūmų ir papilstyti šampaną, aptarnauti svečius (šaltuoju metų laiku galime pasiūlyti karštą vyną) - tai būtų Jums labai patogus variantas.
- jei neturite atsakingo žmogaus, kuris pasitinka aptarnaujantį personalą (palapinių, muzikos aparatūros montuotojų, maisto ruošėjus - paskirsto ir parodo jų vietas, prižiūri ir paruošia stalus, pasitinka svečius ir padeda susiorientuoti erdvėje, prižiūri pačią šventę ir paskui viską išlydi, užrakina duris) - galime padėti. Turime profesionalių darbuotojų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dekoracijos; Dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!