Idėjos | Patarimai

Rubrikos

2019-01-04
Romantiškos akimirkos mėgaujantis SPA malonumais dviem – tai vienas geriausių būdų sužadinti, atgaivinti ar dar labiau įkaitinti meilės liepsnelę. Tuo pačiu atgaiviname savo kūną ir sielą. 
2017-10-19
Visi išbandę masažo paslaugas patvirtintu, kad tinkamai atliekamas masažas yra puikus atsipalaidavimo būdas. Tačiau ne kiekvienas žino, kad masažas gali būti ir galingas instrumentas, padedantis Jums rūpintis savo sveikata, išoriniu grožiu, stresu ir vidine ramybe. 
2017-10-13
Dažnam iš mūsų nuo gyvenimo diktuojamo tempo ir rūpesčių reikia nors trumpam sustojus atsikvėpti. Žmogui pakanka bent keletą valandų „atsijungti“ nuo išorinių, mus nuolat supančių dirgiklių, kad jis pasijustu žvalus, energingas, pozityviai nusiteikęs ir generuotu naujas idėjas. Šis neatidėliotinas poreikis „atsijungti“, ypatingai miesto gyventojams, tampa vis auganti realybė.  
2017-06-28
Planuojate atvykti į Palangą pailsėti ar verslo reikalais? Reikia trumpalaikių, o gal ilgalaikių apgyvendinimo paslaugų? Gal atvyksta ypatingas svečias kurį norite išskirtinai apnakvindinti? 
2017-06-09
Galvojate kur smagiai praleisti laiką su šeima, skaniai pavalgyti, o gal planuojate pobūvį? Ieškote išskirtinės nakvynės sau, o gal ypatingam svečiui? Norite pasikaitinti pirtyje, o gal pavakaroti skambant gyvai muzikai? 
2017-06-02
Norintys pailsėti nuo miesto šurmulio, atšvęsti ypatingą datą ar surengti kolektyvo susitikimą – kaip vieną geriausių pasirinkimų įvardina kaimo turizmo sodybą. Vilniaus apskrityje kaimo turizmo sodybų yra ne viena dešimtis. Jei Jūs ieškote būtent tokios vietos, šiame straipsnyje atkreipsime Jūsų dėmesį į keturias jaukias, skirtingo pobūdžio sodybas. 
2017-05-27
Smalininkai – nedidelis miestelis įsikūręs dešiniajame Nemuno krante, Jurbarko rajone, Mažosios Lietuvos etnografiniame regione. Tai vieta garsėjanti savo didžiausia Lietuvoje ąžuolų alėja ir seniausia Lietuvoje vandens matavimo stotimi. 
2017-05-03
Kai norime pasveikinti mylimą žmogų, draugą, kolegą, verslo partnerį su artėjančia švente, mes savęs paklausiame: „Kuo nustebinti, sužavėti ir nebūti banaliam?“ Nevisi pastebime, bet pačias geriausias dovanų idėjas mums nuolat siūlo gamta. O ir pastebėjus – ne kiekvienas žinome kaip jomis pasinaudoti. 
2017-04-29
Norite sužavėti ar nustebinti savo antrąją pusę, ieškote savo mylimam žmogui ar jaunavedžiams dovanos, o gal per perkrautą kasdienę rutiną neberandate laiko pabūti dviese ir nusprendėte šią situaciją ištaisyti? 
2017-04-05
Pietų metas... Nebedžiugina dienos pietų menių Jūsų nuolat lankomoje kavinėje ar restorane? Pradėjote vertinti ką valgote? Gal nesuspėjote susitepti sumuštinių ryte? O gal esate ne savo mieste ir jau laikas papietauti? Kad nesiblaškyti ir negaišti laiko paieškoms, trumpai ir aiškiai pateikiame, kur geriausia mėgautis dienos pietumis Vilniuje. Šie restoranai - vertinantiems ką valgome. 
2017-03-31
Druskininkai save pristato kaip „Sveikatos šaltinių kurortas“. Nuo seno mums Druskininkai skamba kaip sveikatinimo ir poilsio oazė. Tai nuostabi vieta, kurioje rasime ką veikti visus metus. Net didžioji dalis viešbučių čia rūpinasi ne tik apgyvendinimu, bet ir mūsų pramogomis bei sveikatinimu. 
2017-02-09
Vestuvės kiekvienai nuotakai – ypatinga šventė, per kurią norisi atrodyti tobulai. Čia neapsieinama be makiažo ir šukuosenos meistrų patarimų, išankstinių bandymų ir daugelio dvejonių. Vestuvių fotografai į visa tai žiūri truputį kitaip, nes ne visada tai, kas gražu realybėje, taip pat puikiai atrodo ir nuotraukose. 
2017-01-17
Vestuvės reikalauja gana didelių pajamų, tad tai ką galite pasidaryti pati – darykite. Vestuvių makiažas yra vienas iš tokių aspektų. Paprasti patarimai padės vestuvių dieną atrodyti nuostabiai be jokių papildomų išlaidų. 
2017-01-08
Dažniausiai vestuvių diena svarbesnė dailiosios lyties atstovei. Ir ne tik todėl, kad prisieks amžinai gyventi su mylimu vyru, tačiau tuo pačiu ir turės galimybę pasipuošti tarsi princesė iš pasakų karalystės. Vien dėl šios priežasties daug mažų mergaičių svajoja apie savo vestuvių dieną. Planuoja sniego baltumo suknelės modelį, švelnų makiažą ir nuostabią šukuoseną. Svarbiausia, kad bendras vaizdas būtų tobulas! 
2017-01-03
Jei iki šiol nežinote, kokio tipo šukuosenos norite - pateikiama pačius gražiausius būdus, kurie tiks beveik visoms moterims, kadangi jie universalūs ir nereikalauja labai daug plaukų ar konkrečios veido formos. 
Rodyti po: