Idėjos | Patarimai

Rubrikos

2019-01-12
Šiandieninėse šventėse vis didesnis dėmesys skiriamas detalėms, o eleganciją ir estetiką kuria ne silkės pataluose ar farširuotos lydekos, o vieno kąsnio užkandžiai, preciziškai sudėti ant tarpusavyje derančių indų. 
2019-01-09
Jei Jūs esate tas laimingasis žmogus, kuris planuojate imtis organizavimo užduoties, šis straipsnis padės Jums atsikratyti paniško blaškymosi ir sutaupys begalę Jūsų brangaus laiko. 
2018-03-26
Ar esate kada matę linksmuolių poras su nedingstančiomis šypsenomis šokančius pagal tradicinio džiazo muziką? Ar kada pagalvojote kaip būtų nuostabu leisti savo laisvalaikį su pozityviais bendraminčiais mokinantis siautulingų džiazo šokių judesių? O gal ieškote išskirtinės vietos Jūsų šventei, kuri alsuotu Art deco stiliumi, geležinkelio romantika ir autentiškumu? 
2017-10-18
Ieškote vietos šventei? Planuojate vestuves, krikštynas, jubiliejų? Džiaugtis švente norėtumėte nekasdienėje, stilingoje ir romantiškoje aplinkoje? Pristatome jums vilą „Provansalis“ – visai šalia Vilniaus (20 km), patogiu ir ypatingai vaizdingu senuoju Molėtų plentu pasiekiama vila, įsikūrusi neaprėpiamų laukų, miškų ir ežerėlių apsuptyje, kurių peizažus pagyvina besiganančios avys ir gražuoliai žirgai. 
2017-08-18
Planuojate šeimos, giminės, draugų ar įmonės šventę? O gal ieškote išskirtinės vietos kur būtų galima pailsėti, pabėgti nuo miesto šurmulio? Šiame straipsnyje Jums pristatome puikią vietą ant Viesų ežero kranto, su vaizdingu kraštovaizdžiu ir nuostabia gamta – kaimo turizmo sodyba „Vila Viesai“. 
2017-08-04
Planuojantiems atšvęsti vestuvių pokylį, žaismingą mergvakarį ar bernvakarį, gimtadienio šventę ar įmonės susitikimą, pristatome nuostabios gamtos apsuptyje, ant Meduvio ežero kranto įsikūrusią kaimo turizmo sodybą „JazzHotel“. Čia Jūsų laukia erdvi renginių salė, viešbutis, originali dūminė pirtis, vandens kubilas, šaudymas iš lanko, pasiplaukiojimas vandens dviračiais ir kitos pramogos. 
2017-06-09
Galvojate kur smagiai praleisti laiką su šeima, skaniai pavalgyti, o gal planuojate pobūvį? Ieškote išskirtinės nakvynės sau, o gal ypatingam svečiui? Norite pasikaitinti pirtyje, o gal pavakaroti skambant gyvai muzikai? 
2017-06-07
Kiekviena moteris nori būti mylima ir geidžiama. Turbūt todėl dailiosios lyties atstovės taip rūpinasi savo išvaizda ir ieško geriausių būdų padedančių joms vilioti vyrus. 
2017-06-02
Norintys pailsėti nuo miesto šurmulio, atšvęsti ypatingą datą ar surengti kolektyvo susitikimą – kaip vieną geriausių pasirinkimų įvardina kaimo turizmo sodybą. Vilniaus apskrityje kaimo turizmo sodybų yra ne viena dešimtis. Jei Jūs ieškote būtent tokios vietos, šiame straipsnyje atkreipsime Jūsų dėmesį į keturias jaukias, skirtingo pobūdžio sodybas. 
2017-05-31
Tarptautinės svarbos Nemuno deltos regioninis parkas yra vakarų Lietuvoje, Kuršių marių pietrytinėje pakrantėje. Šis parkas įsteigtas siekiant išsaugoti Nemuno žemupio kraštovaizdį, jo gamtinę ekosistemą ir kultūros paveldo vertybes. Jei Jūs ieškote neįprastos vietos, kur būtų galima surengti įsimintinas vestuves, švęsti jubiliejus ar kitas šventes ... 
2017-05-29
Planuojate savo vestuves, krikštynas, gimtadienį, giminės susitikimą ar kitą Jums svarbią šventę? O gal organizuojate konferenciją ar seminarą? Bet kokiu atveju, viena iš svarbiausių užduočių yra surasti vietą, kurioje būtų apie viską pagalvota ir visi jaustųsi jaukiai. 
2017-05-25
Planuojate artėjančią šventę, verslo susitikimą ar tiesiog norite ištrūkti iš miesto šurmulio ir bent trumpam pailsėti? 
2017-05-12
Artėjant gražiausioms gyvenimo šventėms - dažniausia tai vestuvės, prisireikia puošnios suknelės, kuri galėtų paprastą Pelenę paversti princese. 
2017-05-03
Kai norime pasveikinti mylimą žmogų, draugą, kolegą, verslo partnerį su artėjančia švente, mes savęs paklausiame: „Kuo nustebinti, sužavėti ir nebūti banaliam?“ Nevisi pastebime, bet pačias geriausias dovanų idėjas mums nuolat siūlo gamta. O ir pastebėjus – ne kiekvienas žinome kaip jomis pasinaudoti. 
2017-04-18
Pasaulis vis labiau modernėja, o kartu su juo ir tradicijos, kurias mūsų protėviai perduodavo iš kartos į kartą. Vienas iš tokių variantų yra vestuvinės suknelės, kurios metai iš metų darosi vis trumpesnės.  
2017-03-09
Vestuvinė suknelė – daugeliui nuotakų pats svarbiausias šios nuostabios šventės akcentas. Dažniausiai apie tobulą suknelę svajojama jau nuo vaikystės, tad kai pagaliau ateina laikas, kada svajones galima paversti realybe - reikia pasikliauti savo fantazija ir paskirti nemažai laiko tobuliausios suknelės paieškoms. 
2017-03-05
Vestuvės neabejotinai yra viena gražiausių gyvenimo švenčių. O sutuoktiniai ją mielai prisimena ir net kasmet švenčia vestuvių metines. O štai artimiesiems ir draugams dažnai tenka pasukti galvą, ką dovanoti vestuvių metinių proga. Kiekvienos vestuvių metinės yra simboliškos, todėl ir dovanos turi būti ne atsitiktinės. 
2017-02-16
Vestuvės – viena iš gražiausių švenčių, kurios metu du žmonės prisiekia mylėti vienas kitą amžinai. Jų meilę ir atsidavimą vienas kitam įprasmina vestuviniai žiedai, kurie turi labai seną ir sentimentalią istoriją. Daugelis šiuolaikinių porų įsivaizduotų vestuves be vakarėlio, be baltos suknelės ar bažnyčios, tačiau be žiedų – niekada. Vestuviniai žiedai tai simbolis, atskleidžiantis dviejų žmonių meilę. 
2017-02-12
Vestuvės pelnytai laikomos viena gražiausių gyvenimo švenčių. Jaunavedžiai labai ilgai šiai dienai ruošiasi: planuoja, organizuoja, „skęsta“ darbų galybėje, o šventė pralekia lyg viena akimirka – nuostabi akimirka. Šiuo atveju labai svarbus vestuvių fotografas ir aplinka, kurioje daromos nuotraukos.  
2017-02-12
Vestuvės – tai džiaugsmas, meilė ir kitos puikios emocijos. Vis dėlto, kas nors kiek mėgsta paspragsėti fotoaparatu pritars, kad emocijas atskleisti nėra taip jau paprasta. Antra vertus, žvelgiant į vestuvių nuotraukas, darytas profesionalo, abejonių nelieka: pastebime švelnumą, rūpestį, emocingą jaudulį ir džiugesį. Visa tai yra nuotaika, kurią atskleidžia vestuvių fotografai. Kaip jie kuria nuotaiką kadruose? 
Rodyti po: