Idėjos | Patarimai

Rubrikos

2018-02-23
Arrow Tag (Lankininkų Kova) - tai visame pasaulyje sparčiai populiarėjantis sportinis komandinis žaidimas, savo paprastumu ir saugumu pritaikytas tiek vaikams, tiek suaugusiems. Žaidimo metu naudojamas lankas ir speciali strėlė su buku, minkštu antgaliu. 
2017-09-29
Nepraleiskite progos išsinuomoti automobilį, kurį senai norėjote išbandyti. 
2017-08-03
Plaukimas baidare – ne tik nuostabi pramoga ir poilsis, ne tik geras laikas draugų, bendradarbių kompanijoje, ne tik vienas iš geriausių būdų grožėtis gamta. Tai dar ir unikalus būdas pažinti šalies geografiją, kraštovaizdį, etnografinius regionus. Todėl drąsiai galime teigti, kad plaukimas baidare tai pramoga, poilsis, bendravimas ir pažinimas viename. Tai kur plauksime šiais metais? Žemaitijoje, Aukštaitijoje, o gal Dzūkijoje? 
2017-07-20
Norite išbandyti kažką naujo ar ieškote ypatingos dovanos artimam žmogui, o gal norite nustebinti svečią iš užsienio? Tokiu atveju patariame apsvarstyti nuostabų laisvalaikio praleidimo ir atsipalaidavimo būdą – skraidymą. 
2017-07-12
Anykščiai puikiai pritaikę gamtos ir istorijos dovanas vilioja turistus savo unikaliomis pramogomis visais metų laikais. Čia daugybė nuostabių vietų kurias verta aplankyti, tačiau norime išskirti jau minėtą Puntuko akmenį, Siauruko muziejų, Šeimyniškėlių piliakalnį, Arklio muziejų, Medžių lajų taką, Labirintų parką, Apverstą namą ir žinoma Kalitos kalną. 
2017-07-08
Keliauti pėsčiomis – tai pamatyti ir pažinti aplinką, kurioje kaskart laukia netikėti atradimai. Ar kada pagalvojote, kad pasivaikščiojimas su profesionaliu gidu, kuris supažindina su apylinkių istoriją ir gamtos stebuklais, gali būti puiki atgaiva protui ir kūnui? Ar kada pagalvojote, kad nuo rutinos nebūtina bėgti, o galima ir eiti? 
2017-05-27
Smalininkai – nedidelis miestelis įsikūręs dešiniajame Nemuno krante, Jurbarko rajone, Mažosios Lietuvos etnografiniame regione. Tai vieta garsėjanti savo didžiausia Lietuvoje ąžuolų alėja ir seniausia Lietuvoje vandens matavimo stotimi. 
2017-05-03
Kai norime pasveikinti mylimą žmogų, draugą, kolegą, verslo partnerį su artėjančia švente, mes savęs paklausiame: „Kuo nustebinti, sužavėti ir nebūti banaliam?“ Nevisi pastebime, bet pačias geriausias dovanų idėjas mums nuolat siūlo gamta. O ir pastebėjus – ne kiekvienas žinome kaip jomis pasinaudoti. 
2017-04-29
Norite sužavėti ar nustebinti savo antrąją pusę, ieškote savo mylimam žmogui ar jaunavedžiams dovanos, o gal per perkrautą kasdienę rutiną neberandate laiko pabūti dviese ir nusprendėte šią situaciją ištaisyti? 
2017-04-28
Tik pašvietus ryškiau saulutei, dažnas iš mūsų pagalvojame apie išvyką į gamtą. Lauko pramogos, pabėgimas iš miesto šurmulio, gamtos ramybė ir grožis leidžia bent trumpam užmiršti kasdienę rutiną. Planuojate iškylą prie vandens telkinio, pasiplaukioti ar pažvejoti iš valties? Patariame kaip be didelių investicijų, Jūsų pasirinktoje vietoje mėgautis vandens ir valties deriniu. 
2017-04-18
Kuršių nerija ir Kuršių marios – šie žodžiai mūsų galvose nutapo gražių vaizdų ir idealaus poilsio paveikslą. Ar Jūs vaikščiosite, važiuosite dviračiu, praskrisite, ar praplauksite laivu – Kuršių nerija pasiruošusi nustebinti vis naujais, išskirtiniais vaizdais. Norintiems pamatyti šį unikalų Lietuvos kampelį nuo Kuršių marių pusės – pateikiame atrinktus kelionės laivu pasiūlymus. 
2017-04-12
Neringa – unikalus kraštovaizdis ir kultūros paveldas. Čia iš viso pasaulio žmonės atvyksta ramiam ir subalansuotam poilsiui. Prie unikalaus kraštovaizdžio fono labai dera įvairių laivų ir laivelių siluetai. Vieno laivelio unikali išvaizda tikrai verčia atkreipti į save dėmesį. Tai senovinė motorinė jachta „Lillan“. 
2017-02-11
Skrydis lėktuvu gali būti vienas didžiausių iššūkių keliaujant su mažais vaikais. Vis dėlto, tinkamai jam pasiruošus daugybės netikėtumų ir nemalonumų galima išvengti. 
2017-02-07
Daugelis kaime gyvenančių žmonių stebisi, kaip kai kurie gali norėti atostogas praleisti kaime. Tačiau dažniausiai toks yra pagrindinis miestiečių noras. Tiesa, dažnai miesto žmonės nežino kaip tinkamai reikia pasiruošti keliaujant poilsiauti bent savaitei į užmiestį, į kaimą. 
2017-02-06
Šiltais orais Lietuvoje pasilepinti galima vos kelis mėnesius per metus, todėl vos saulutei kaitriau pašvietus – traukiame į gamtą. Maudynės, įvairios pramogos, mėgavimasis saulės spinduliais. Nors ir ne maistas gamtoje svarbiausia, tačiau nori nenori alkis niekur nedingsta ir kažką valgyti reikia. 
2017-02-05
Pasirodo, statistika ne tokia ir nekalta: daugiau nei pusė visų lėktuvų keleivių patiria didesnes ar mažesnes baimes skrydžio metu. Tos baimės dar sustiprėja vos tik išgirstame apie įvykusią lėktuvo katastrofą. Nepaisant to, lėktuvai išlieka viena patogiausių susisiekimo priemonių vykstant į tolimesnius kraštus. Skrydžiu dažnai prasideda atostogos. Na, o jei tenka skraidyti dažniau, pavyzdžiui, darbo reikalais? Kaip įveikti skrydžio baimę, kad kelionė lėktuvu nesugadintų nuotaikos? 
2017-02-04
Tikrųjų keliautojų niekas neprivers sėdėti vietoje. Jie turi savus gyvenimo prioritetus, savus orientyrus ir netgi savas ligas. Turistines ligas. 
2017-02-03
Mėgstantiems dažnai keliauti, tačiau neturintiems pakankamai pinigų lėktuvo skrydžiams, išsigelbėjimas – kelionė autobusu. Deja, pilnesnės piniginės kaina – ilgesnė ir sunkesnė kelionė. 
2017-02-02
Aistra kelionėms dviračiais jau spėjęs pagarsėti 23 metų klaipėdietis Remigijus Balandis tikina, kad kelionė dviračiu – pats nuostabiausias būdas pažinti vietoves, tačiau prieš jai ryžtantis, būtina žinoti kelis dalykus, kurie gali apsaugoti nuo didelių nesėkmių. 
2017-02-02
Ne paslaptis, kad vasarą Lietuvos upės tampa baidarininkų trasomis. Ir net jei į šį vandens nuotykį leidžiatės nebe pirmą kartą, tikimės pravers būtiniausių daiktų baidarių žygyje sąrašas.  
Rodyti po: